banner montagesystemen

Montagesystemen

Als innovatief bedrijf zijn wij constant in de weer om de beste materialen te selecteren voor onze klanten. Zo werken wij samen met het bedrijf Esdec voor de montagesystemen voor hellende en platte daken. Er wordt 20 jaar garantie geleverd op de Esdec systemen.
Voor platte daken is Flatfix Fusion een revolutionair en lichtgewicht platdak montagesysteem voor zonnepanelen dat op verschillende maniern kan worden opgebouwd om zo tot een optimale oplossing te komen voor eenieders dak. Het systeem is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten door middel van slimme klikverbindingen in elkaar geklikt. Bovendien is het een aerodynamisch en gesloten systeem dat uw PV-systeem beschermt tegen nadelige invloeden van weer en wind. Het zorgt eveneens voor een passieve koeling van uw panelen, zodat dit de levensduur aanzienlijk verhoogt. Bovendien is het in een geheel met elkaar verbonden, waardoor ballast enkel op strategische punten voorzien dient te worden. Een onnodige verzwaring op uw dak is dan ook niet meer nodig.
Voor hellende daken is er het Clickfit systeem, dat zich onderscheidt doordat het voor ieder schuin dak een passende oplossing is, ongeacht het type zonnepaneel. Afhankelijk van het type dak wordt er een specifieke bevestigingsmethode geselecteerd.