banner visie

VISIE

Zonnewinst leidt haar Klan ten tot een significante besparing op maat. Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve en resultaat gedreven oplossingen en diensten die leiden tot het verminderen van energiekosten. Zo zorgen we ervoor onze klanten een significante kostenbesparing opleveren door de behoefte aan energie af te stemmen op de energiebronnen. Bijkomend leiden wij onze klanten tot een beter beeld in mogelijke besparingen in het globale energieverbruik. Kernwaarden van deze visie zijn milieu, kennis en innovatie.

Milieu

Ons milieu komt op de eerste plaats. We zijn oprecht bekommerd om de stijgende energieprijzen en de impact van de huidige energieconsumptie op ons milieu en de komende generaties. Wij zijn eveneens oprecht bekommerd over de betaalbaarheid van het huidige energiemodel en willen eenieder helpen om ook hier rekening mee te houden.

Kennis

We delen onze kennis en expertise zodat iedereen inziet hoe de wereld (van energie) verandert en hoe we daar het best op reageren. Op basis van die kennis verbeteren we constant onze diensten, oplossingen en relaties, en drijven we de evolutie van vakgebied voort.

Innovatie

We zijn leiders in de wereld van groene energie. We durven innoveren én evolueren. Dankzij onze ondernemingsgeest, drive en proactieve ingesteldheid zijn we in staat om de heersende normen in vraag te stellen en onze diensten constant te verbeteren. Onze aanpak is erg verschillend van de huidige spelers op de markt. Voor ons moet niets, maar mag het! Wij zijn niet vies van iets anders te doen, dan wat anderen zouden voorstellen. Onze voeten staan op de grond en informeren eerlijk en correct. Soms is ons plan, in eerste aanschijn, ruw en onbezonnen, maar finaal verfijnd en doordacht. Onze troef hierin is: onze doelgerichtheid en inventiviteit in het vinden van oplossingen. Het is fijn om achterom te kijken, als een project klaar is, en de goesting groot om het volgende uit te werken op dezelfde bezielde manier. Pingpongen en veel communiceren zijn ons niet vreemd, het vallen en opstaan evenmin.

Het ruwe, maar doelgerichte is deel van ons. Keep calm en zet de volgende stap.